پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

بازار رمزارز‌ها سبزپوش شد| رشد ۱۷ درصدی اتریوم

  • کد خبر: ۱۳۱۴۶۷
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۹
بازار رمزارز‌ها سبزپوش شد| رشد ۱۷ درصدی اتریوم
از ظهر امروز چهارشنبه ۴ آبان ماه شاهد رشد ناگهانی قیمت‌ها در بازار رمزارز‌ها هستیم. افزایش تقاضا در این بازار سرانجام بعد از مدت‌ها انتظار به صعود قیمت‌ها منجر شده است و این می‌تواند سرآغاز برای بازگشت قیمت‌ها به سطوح قبلی باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، هم اکنون بیت کوین با رشد ۷ درصدی نسبت به روز گذشته با نرخ حدود ۲۰۷۰۰ دلار معامله می‌شود. رشد ۷ درصدی اتفاقی است که مدت‌ها درمورد بیت کوین دیده نشده بود. بازدهی هفتگی بیت کوین هم همان ۷ درصد است.

نکه مهم درباره بیت کوین این است که ارزش معاملات آن طی شبانه روز گذشته بیش از ۶۳ میلیارد دلار بوده و رشد حداقل ۳ برابری را ثبت کرده است. ارزش بازار بیت کوین هم ۳۹۶ میلیارد دلار است. امروز شاخص ترس و طمع بیت کوین به عدد ۳۳ رسیده و پس از مدت‌ها که در محدوده ترس شدید بود، بالاخره وارد محدوده ترس شد.

به نظر می‌رسد سرانجام بیت کوین آن حرکتی که مد نظر فعالان بازار ارز‌های دیجیتال بوده را انجام داده و حالا بسیاری از افرادی که پول خود را تبدیل به استیبل کوین کرده بودند، در حال خرید بیت کوین و آلت کوین‌ها هستند.

جهش ۱۴ درصدی اتریوم

اتریوم که امروز همه را شگفت زده کرده. با رشد ۱۴ درصدی، قیمت این آلت کوین به ۱۵۳۰ دلار رسیده است. اتریوم از نظر درصدی دو برابر بیت کوین رشد کرده و با این رشد، زیان بسیاری از افرادی که طی مدت اخیر خرید کرده بودند جبران شده است. بازدهی هفتگی اتریوم هم اکنون به مثبت ۱۸ درصد رسیده است.

ارزش معاملات اتریوم هم جهشی فوق العاده داشته و از ۱۰ میلیارد دلار دیروز، به ۳۸ میلیارد دلار در امروز رسیده است. ارزش بازار آن نیز ۱۸۸ میلیارد دلار است.

بازدهی عالی تون کوین در مقیاس روزانه و هفتگی

با وجود مثبت بودن فضای بازار، امروز چند نماد افت کرده اند. در فهرست ۵۰ ارز برتر بازار، آپتوس با کاهش ۳ درصدی قیمت، بیشترین افت را داشته است. کوانت هم یک درصد افت کرده و هوبی توکن نیز با افت کمتر از یک درصدی، سومین نماد منفی است.

مابقی آلت کوین‌ها امروز رشد کرده اند. در صدر نماد‌های مثبت، تون کوین با جهش ۲۱ درصدی قرار دارد. دوج کوین هم ۱۳ درصد رشد کرده است.

کاردانو، اتریوم کلاسیک، سولانا، فلو، پولکادات و یونی سواپ دیگر آلت کوین‌هایی هستند که رشدی بیش از ۱۰ درصد داشته اند.

در مقیاس هفتگی، تون کوین با رشد ۴۹ درصدی بهترین وضعیت را دارد. پس از آن اتریوم با رشد ۱۸ درصدی در رده بعدی است. هوبی توکن و دوج کوین هم بیش از ۱۵ درصد رشد کرده اند.

جهش ارزش بازار و ارزش معاملات

ارزش بازار ارز‌های دیجیتال با رشد بیش از ۷ درصدی به ۹۹۷ میلیارد دلار رسیده است. ارزش معاملات هم رشدی خیره کننده داشته و با جهش ۱۵۹ درصدی، رقم ۱۱۶ میلیارد دلار را نمایش می‌دهد.

ارزش معاملات دیفای ۵ میلیارد دلار بوده و ارزش معاملات استیبل کوین رقم ۱۰۱ میلیارد دلار را نمایش می‌دهد.

منبع: اقتصادنیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->